Нашият важен приоритет е Демократична България да намери начина да

...
Нашият важен приоритет е Демократична България да намери начина да
Коментари Харесай

Христо Иванов: Трябва да се избегне ролята на кандидат-спасителите, които да заместят Бойко, Царя, Доган

Нашият значим приоритет е " Демократична България " да откри метода да извърши своята неповторима задача в българската политика - да фокусираме опълчването против всяка свръхконцентрация на власт, да вървим към това да се построи демократично болшинство в идващия парламент, което е към това властта да е по този начин разпределена, че никой да няма прекомерно огромна мощ. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

" Ситуацията е комплицирана, обсъждаме разнообразни разновидности, когато имаме подготвеност, ще обявим решения. Важното е друго - " Демократична България " е може би една от дребното обединения, които на процедура демонстрират модела на обединенията, че се взимат групови решения от органите, които са ясни по своя състав ", сподели Иванов.

По думите му би трябвало да се избегне ролята на кандидат-спасителите, които да заместят Бойко, Царя, Доган, в това да концентрират доста власт в себе си и по-късно да я трансфорат в корупция.

Гледаме с положително отношение към тях ( " Продължаваме промяната " ), сподели Христо Иванов. Той изрази вяра, че групировката на Кирил Петков и Асен Василев ще активизира спомагателни гласоподаватели в интерес на смяната. Тепърва им следва да се структурират като стратегия и лица, сподели съпредседателят на " Демократична България ".

Още тематики от " Денят стартира " гледайте.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР