Нашият топ пилот по мотокрос Дани Цанков (М6 Ямаха рейсинг

...
Нашият топ пилот по мотокрос Дани Цанков (М6 Ямаха рейсинг
Коментари Харесай

Дани Цанков с пореден успех на състезание по мотокрос в Гърция

Нашият топ водач по мотокрос Дани Цанков (М6 Ямаха рейсинг отбор, Ямаха) направи доста мощно каране и завоюва успехите в крайното класиране в класовете МХ2 и МХ2 Junior по време на 4-ия кръг от шампионата на Гърция.

Тежкото пясъчно трасе в Козани и непрестанния дъжд не попречиха на младия ни гений да приключи пред конкуренцията и да се качи на първото място за награждаване на подиума. 36 състезатели от няколко страни бяха конкуренция на Цанков, който към този момент се прибра в България и продължава с подготовката си за идващите стартове от сезона.

„ Условията бяха доста сложни, само че доста се веселя, че Дани Цанков сподели темперамент и съумя да стигне до успеха. Трасето беше извънредно тежко, само че има и такива обстановки в мотокроса. За мен беше значимо да натрупа самочувствие и неизменност с карането в Гърция. Няма елементарно надпревари и всеки старт е значим, тъй като по този начин се калява характерът. Имахме добра скорост и сме в добра форма преди Републиканския шампионат в Троят този уикенд. Там също ще ни чакат сходни условия поради проливните дъждове пред последните дни, само че отиваме с ясната цел за сполучливо показване “, показа Мартин Тодоров - треньор и управител на Дани Цанков.

Гран При България в Троян ще бъде на 3 и 4 юни.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР