Нашият свят е много голям и в него живеят различни

...
Нашият свят е много голям и в него живеят различни
Коментари Харесай

Футболни фенки от Иран се показаха разголени и без хиджаб, гледката е невероятна СНИМКИ

Нашият свят е доста огромен и в него живеят разнообразни нации. Някои народи на практика нямат правила и доста е разрешено, до момента в който други, в противен случай, имат доста забрани.



Тези страни са най-вече някои мюсюлмански страни. Едно от главните правила в тях е възбраната за свободни облекла за дами. Те би трябвало да вървят в затворени рокли (хиджаб), които покриват момичето от главата до петите.



Но това не постоянно е било по този начин. Така да вземем за пример, преди Ислямската гражданска война, девойките са движили както си желали.



Тази фотография е снимана през 1969 година от фотографа Хенри Кларк. Почти всички знаят, че преди година и половина Световното състезание се организира в Русия и на него пристигнаха почитатели от целия свят, в това число почитатели от мюсюлмански страни.



Тъй като разпоредбите, които не разрешават на дамите да носят отворени рокли, те са годни единствено в границите на мюсюлманската страна, в Русия те не могат да бъдат спазвани.



Затова на шампионата успяхме да забележим ирански девойки, които се обличаха както желаят и имахме опция да забележим същинската ориенталска хубост.



Първото нещо, което в действителност изненада почитателите, беше техният цвят на косата. Почти всяка фенка от Иран беше боядисала косата си, тъй като всички знаем, че източните дами имат тъмна коса.



В резултат това състезание за други се трансформира в самобитен остров на свободата. Хората схванаха, че всички тези забрани са непотребни.
Изглежда като че ли те са освободени от пандиза и им е разрешено да останат на независимост.

Красотата, несъмнено, е доста субективно разбиране и в случай че за едни тези девойки са доста, доста красиви, тогава за други може да се каже, че не са доста.

Интересното е, че след някои събития управляващите все по-често разрешават на девойките да идват на локални футболни срещи като цяло. Всичко това може да докара до обстоятелството, че с всяка година възбраните за дамите ще стават все по-малко и към този момент няма да се изненадваме, когато виждаме мюсюлманка без хиджаб.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР