Нашият призив за диалог е съвсем уместен в тази тежка

...
Нашият призив за диалог е съвсем уместен в тази тежка
Коментари Харесай

Халил Летифов: ДПС може да подкрепи мандата на ПП, но има условия

" Нашият апел за разговор е напълно подходящ в тази тежка обстановка. И отидохме на срещата с " Продължаваме Промяната ", с цел да потвърдим нашата поръчка, че би трябвало да има разговор и да се взе участие в диалозите ", съобщи заместник-председателят на Движение за права и свободи Халил Летифов в " Още от деня " по Българска национална телевизия.

 

„ Що се отнася до рецензиите, ние имаме доста учредения да бъдат подложени на критика " Продължаваме промяната ", като стартираме с ръководството, в резултат на което рецесиите в България са доста по-тежки. Но и по няколко съответни въпроса, на които чакахме да отговори претендентът за министър председател Николай Денков. И това са съответни проблеми с нарушаването на Конституцията на Кирил Петков, каква е персоналната оценка на Николай Денков с нарушение на правата на българските жители, изключително в най-уязвимите групи по време на изборите от страна на Министерство на вътрешните работи, ръководено от Бойко Рашков ”, добави Летифов.
 
По думите му се дължат отговори и за какво не се поддържа първият мандат, което ни доближава към нови избори, които са безусловно непотребни на страната ни и българските жители.

 

Ние с изключение на целите, желаеме да забележим програмата и персоналния състав, разясни зам.-председателят на Движение за права и свободи. Като съгласно тях задачата е да не се избере държавно управление с втория мандат и да се минира 48-ото Народно заседание.

 

А на въпрос дали ще поддържат втория мандат, Летифов отговори: „ Разбира се - и ние казахме част от изискванията през днешния ден. Едното от изискванията е лична оценка за тези тематики, които поставихме пред Николай Денков. Второто е да забележим персоналния състав на кабинета, който ще бъде и в случай че бъде препоръчан ".

 

Ако бъде препоръчан проектокабинет, ние ще обсъдим и възможната поддръжка, само че рецензиите към " Продължаваме промяната " са доста и основателни, разясни Летифов.

 

И добави, че фигурата на Николай Денков е част от тяснопартийното управление на " Продължаваме Промяната ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР