Нашият призив към всички политически сили е да седнем на

...
Нашият призив към всички политически сили е да седнем на
Коментари Харесай

ДПС: България от 10 години няма посока

Нашият апел към всички политически сили е да седнем на масата и да стартираме да приказваме още веднъж за целите на България, както го направихме през 90-те години и поради което успяхме да реализираме най-важните неща, които България реализира в прехода - участието в НАТО и в Европейски Съюз. Това съобщи в декларация от името на Движение за права и свободи зам.-председателят на групата Йордан Цонев във връзка 15-годишнината от участието на България в НАТО.

Преди 15 години една стратегическа цел на България стана факт, откакто всички политически сили сплотиха напъните си и сложиха това като главен приоритет за осъществяване пред страната без значение от това кой ръководи, сподели Цонев. Той напомни, че първата страна, която е подкрепила България за член на НАТО, е била Турция. Думите на Ахмед Доган, че "пътят на България към Европа минава през Босфора ", се сбъднаха, уточни той.

Днешното време е същото както през 90-те години, страната е изправена пред нужда да бъдат обрисувани нови стратегически цели, нови цели, зад които да застанат всички политически сили - и тези в Народното събрание, и тези отвън Народното събрание, означи Цонев. От две години Движение за права и свободи приказва едно и също - България от 10 години няма посока, няма цели, зад които да са застанали всички политически сили, България се лута сред европейското си настояще и националистическото си бъдеще, сподели той. Тази история с НАТО и Европейски Съюз е красноречива, че България реализира задачите си единствено, когато безусловно всички застават зад тях, означи Цонев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР