Нашият приятел Саша Андреев, който беше ранен от осколки, водейки

...
Нашият приятел Саша Андреев, който беше ранен от осколки, водейки
Коментари Харесай

Почина Саша Андреев - един от ранените от буса с Лазар Радков в Украйна

" Нашият другар Саша Андреев, който беше ранен от осколки, водейки част от екипа ни за филантропична помощ, умря! ", заяви във Facebook Стоян Славчев.

Екип доброволците на " Капачки за бъдеще " беше в Украйна, с цел да даде филантропична помощ от България.

" Нека имаме в молитвите си неговите близки: брачна половинка Ирина, наследник Руслан, дъщери Дарина и Диана, както и внучката Сара! Благодаря на Бога за времето, прекарано дружно и образеца му на отдадено служение! Всички ние тъжим за следващия лишен живот в тази брутална война! Саша, до Възкресението! ", написа още Славчев.



На 20 януари създателят на " Капачки за бъдеще " Лазар Радков заяви, че до момента в който транспортират филантропична помощ в Украйна, бусът им е ударен с минохвъргачка.

" Мината падна и детонира някъде 2-3 метра пред и леко вляво пред буса. Шофьорът получи два шрапнела в лявата половина на торса. Шрапнел счупи лявата ключица на този вдясно от водача. Момчето зад мене получи прорезни рани на над 10 места по лицето от пръснатото странично стъкло. Аз се снабдих с малко късче от шрапнел, пробило ветровката и спряно в якето евентуално от презрамката на бронята изпод ", написа тогава Радков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР