Нашият приятел и колега Милен Цветков почина при тежка катастрофа

...
Нашият приятел и колега Милен Цветков почина при тежка катастрофа
Коментари Харесай

Милен Цветков загина в жестока катастрофа

Нашият другар и сътрудник Милен Цветков умря при тежка злополука в столицата.

Известният ефирен водещ и публицисти е умрял при пътен случай край столичен търговски център. Катастрофата е станала сред джип и лека кола в региона на мол “Парадайс ”, оповестява Нова тв.

Милен Цветков е умрял на път за болничното заведение. Бил е с доста тежки контузии. Причините за случая и по какъв начин тъкмо се е случил се обясняват. Цветков е спрял на червен светофар, когато откъм гърба се забива различен джип. Шофьорът на возилото е бил дрогиран, оповестява Нова тв.

Милен Цветков е роден през 1966 година Той беше водещ на новините в Българска национална телевизия, а по-късно води редица публицистични излъчвания по националната телевизия, в това число и Екип 4. По-късно мина в Нова тв, където водеше утринния блок „ Здравей, България “ и пръв вкара директна връзка със феновете.

Цветков имаше ясно изразени журналистически и политически позиции.

Предаването „ Часът на Милен Цветков “ без значение от часовия пояс, в който се излъчваше – среднощ или късния следобяд, имаше голяма публика и доста правилни фенове. Това се дължеше на професионалното му държание пред камерите и положителната подготовка при диалозите със събеседниците.

Една от последните му изяви беше на представянето на книгата на Асен Агов преди към месец.

Агенция БГНЕС изрича съболезнования на околните и роднините на Милен Цветков.

Поклон пред светлата му памет! /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР