Нашият политически опонент през последните четири години е ГЕРБ, но

...
Нашият политически опонент през последните четири години е ГЕРБ, но
Коментари Харесай

Парите от ЕС ще дойдат, къде ще отидат- в народа или в шкафчето

Нашият политически конкурент през последните четири години е ГЕРБ, само че нашият максимален зложелател по пътя към смяната беше страхът и апатията на хората. Сега те са преодолени, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която участва на отчетно-изборната конференция в Правец.

"От Българска социалистическа партия имаме сериозен принос в този развой. Четири години показвахме и доказвахме съществуването на паралелната страна. Четири години отказвахме офертите, както и да споделим порциите на трапезата на задкулисието. Сега моделът си отива. Важното е да създадем този развой необратим. Уплашени за себе си, ръководещите заплашват, че в случай че държавното управление падне, ще стане злополука. То самото държавно управление е злополука. Падането му е път към непоклатимост и развиване. Борисов твърди, че ръководството му би трябвало да остане, с цел да дойдат пари от Европа. Парите за България ще дойдат по този начин или другояче. Важното е къде ще отидат- в народа или в шкафчето му ", сподели Нинова.

В същото време обаче някогашният водач Михаил Миков съобщи, че предварителни избори на страната не са нужни.

"При предварителни избори – зимата на 2021-ва, рецесията, безработицата, натискът върху труда – всичко това ще се отрази на политическия живот. Лично считам, че предварителни избори не са нужни към този миг. 7 месеца преди изборите в страната има рецесия. Върховете не могат, низините не желаят и площадите го демонстрират. Възможните разновидности са два – предварителен избор, или дотъкмяване на мандата. Но няма явен отговор на въпроса: Какво следва? ", настоя Миков

По думите му явно има привършване на ГЕРБ. Очевидно било обаче, че социологическите проучвания сочат, че те водят.

"Няма политическа платформа, която да отговори на настояванията на хората. Българска социалистическа партия има рекламация, само че на площадите не се веят червени флагове ", регистрира екслидерът на левицата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР