Нашият план е да имаме общи листи с Демократична България

...
Нашият план е да имаме общи листи с Демократична България
Коментари Харесай

Лорер разкри какъв е политическият план на ПП

Нашият проект е да имаме общи листи с " Демократична България " в цялата страна, считаме да разтеглим съюза и с спомагателни национални и районни обединения. Това уточни депутатът от " Продължаваме промяната " Даниел Лорер. „ Това ще се случи преди изборите “, уточни той.

Политическа партия е единна и спекулациите, че не е такава са занимателни, изясни Лорер. „ Те са част от опитите да се насажда боязън, че партиите на смяната ще се разцепят. От появяването на Политическа партия се случи нещо ново – работи се на ярко и другите отзиви се чуват. Това извънредно доста нервира тези, които са привикнали да работят на мрачно и с способи от предишното да насаждат настроения “, сподели депутатът в ефира на БНР.

Ако ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се харесват, за какво не стартират да работят дружно в този момент, а желаят да причинят на страната нови избори, запита той. „ Струва ми се, че за тях са значими локалните избори. До локалните избори те ще крият появилите се взаимни благосклонности “, счита Лорер.

Работата с ГЕРБ и Движение за права и свободи минава през нуждата те да заемат ясна позиция във връзка с всички случаи на корупция, уточни депутатът. „ Те философски отхвърлят да вземат отношение. Понеже съставляват голяма част от България, някой ден  може да стартираме да работим с тях интензивно, само че управлението им е заело позиция, която прави това невероятно в този момент “, добави той.

Лорер съобщи, че от Политическа партия не са плащали за позитивните изявления в западната преса по отношение на помощта с оръжие, оказана от страната ни на Украйна по време на кабинета „ Петков “. „ Това са клевети. Рядко в интернационалната преса се появява нещо,което приказва толкоз позитивно за България. Кабинетът „ Петков “ трябваше да ръководи рецесии.  Той избра да направи най-правилното-да помогне на Украйна, само че и да оцелее политически. Международната публицистика прави оценка приносът на България. Може би това оказа помощ на украинците да оцелеят в ранните дни на войната “, изясни политикът.

Кабинетът на Гълъб Донев разбра, че енергийната самостоятелност на България е основна, уточни още Лорер.

Правосъдната промяна е най-важната част от Плана за възобновяване, разяснява още Лорер „ Основното в нея е контролът върху основния прокурор. До момента има цялостен бойкот по въпроса от партиите на статуквото “, сподели той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР