Нашият клуб е разделен, даже нашите почитатели са на два

...
Нашият клуб е разделен, даже нашите почитатели са на два
Коментари Харесай

Костов: Нашият клуб е разделен, почитателите са на два полюса

" Нашият клуб е разграничен, дори нашите фенове са на два полюса. Това неизбежно въздейства на самочувствието на играчите, те също виждат поддръжката по своя си метод. Мисля, че напрежението ще излезе, когато се обединим и стартираме да обичаме повече самите футболисти и тима ". Това съобщи треньорът на Левски Николай Костов след успеха над Дунав с 3:1 в мач от първия кръг на Купата на България.


" Сините " продължава напред, макар че останаха с човек по-малко при започване на второто полувреме, а в осминафиналите ще премерят сили с отбора на Хебър. „ Оставям съдийството без коментар, тъй като в никакъв случай не съм го правил. Няма да го върша и в този момент. Искам да поздравя футболистите и на двата тима, тъй като стана прекрасен мач. Част от нашите футболисти играха на непривични постове. Даже да бяхме с главния си състав, отново щяхме да използваме някои от играчите, които желаех да забележим като съществени. След като получихме червен картон бяхме принудени да отстъпим и да не направляваме толкоз добре играта, а по-скоро офанзивите на противника. Справихме се доста добре като се изключи общоприетите обстановки. Там имаха доста положителни центрирания пред нашата врата, особени при корнерите. Знаете доста добре, че за нас е значимо да се върнат главните ни играчи, с цел да можем да спечелим оптимален брой точки до края. Колко от тях ще се върнат ще стане ясно след два дни “, стартира Костов.

„ Поздравих тима на Дунав, треньора им. Играха на лимита на опциите си, оправиха се прелестно. Доволен съм от Виктор Любенов. Той е интелигентен и спокоен състезател, без суматоха в комплицираните обстановки. Излизаше от тях добре. Доволен съм от безусловно всички, които играха в този мач. Като колектив се държахме добре, не желая да подценяваме тима на Дунав. Знаете какви мачове имахме преди този момент. Беше значимо да спечелим, с цел да излезем от тази психическа обстановка, в която сме изпаднали. За Купата ще приказваме в случай че и като се класираме на финала. Приоритет за Левски е и Купата, само че и шампионска купа “, продължи Костов.

„ Надявам се да се върне увереността на Рикардиньо. Имахме диалози с него, той се показа чудесно в този мач. Всеки противник е реализуем за „ Левски “. Такъв е и „ Хебър “. Въпросът е в какво психическо и физическо положение ще бъдат нашите играчи “, приключи треньорът на „ сините “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР