Нашият кандидат за кмет на София е един достоен българин

...
Нашият кандидат за кмет на София е един достоен българин
Коментари Харесай

Кандидатът на Воля за кмет на София тръгнал да емигрира, Марешки го спрял

Нашият претендент за кмет на София е един заслужен българин – инженер Пламен Христов, с няколко езика, който такива като съперниците ми го бяха напъдили за чужбина. Със зелена карта тръгваше, аз го стопирах, дадох му късмет. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ водачът на "Воля " Веселин Марешки.

С моята процедура подарявам силата на хората, че могат да съумеят, да останат тук и да се грижат за личната ми татковина, съобщи Марешки.

Той посочи, че няма да се кандидатира за кмет на Варна. Два пъти съм се кандидатирал и два пъти останах на второ място – системата ме умъртви. В момента обстановката в София е сходна. Конкурентът на госпожа Фандъкова твърди, че столицата е мръсна и корумпирана, само че единственият претендент, който не е част от това, е Пламен Христов. Той е част от бъдещето, от вярата на София, уточни Веселин Марешки, като разгласи, че ще желае поддръжката на президента Румен Радев за претендента на "Воля " за кмет на София, защото президентът е споделил, че ще поддържа всеки, който работи за благоденствието на българския народ. Такъв, съгласно Веселин Марешки, е Пламен Христов.

Лидерът на "Воля " разяснява и отношението си към Русия подтекста на шпионския скандал.

Жена ми е рускиня, децата ми имат двойно поданство – българско и съветско, и аз имах двойно поданство преди да вляза в политиката. Моите връзки с Русия са като на огромна част от българските жители, които обичат някои по-близки до нас, като руснаците. Затова в този момент затъваме - тъй като сме в сферта на американците, съобщи той.

Искам да има почтени и честни български политици, които да пазят българския интерес. Ние сме български родолюбци, за нас България е над всичко, а по-късно са връзките ни с други страни, и то единствено в случай че дават отговор на българския интерес, а не да ни изнудват по най-грозния метод, акцентира Веселин Марешки.

Той предвижда, че цените на горивата ще се намалят, макар офанзивите с дронове против саудитски петролни станции. Саудитска Арабия доста бързо се възвърне. Но офанзивите потвърдиха думите ми, че бъдещето е на дроновете, а ние купуваме четири ненужни изтребители. След четири години никой няма да лети със самолети, и НАТО няма да го има. Ние плащаме за предишното, а хората вървят напред. Трябва да сме изпреварващи, а сме догонващи, разяснява Марешки.

Той уточни, че поддържа реализирането на плана АЕЦ "Белене ". Трябва да оставим нещо в бъдещето, за нашите деца, което ще ги избави след 50-60 години, което остава във времето и работи за България, както е АЕЦ "Козлодуй ", съобщи Веселин Марешки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР