Нашият избор винаги ни характеризира, дори когато се касае за

...
Нашият избор винаги ни характеризира, дори когато се касае за
Коментари Харесай

Изберете най-глупавия човек на картинката

 изберете-най-глупавия-човек-на-картинката

Нашият избор постоянно ни характеризира, даже когато се касае за дребни неща. Така е устроено нашето подсъзнание. Предлагаме ви простоват тест: просто изберете кой от тези хора ви се коства най-глупав:

№ 1

Вие сте водач, най-вероятно екстроверт. Околните считат, че може да се разчита на вас, въпреки че се славите като инатлив и несговорлив. Често взимате прекомерно бързи решения, пробвайте се да отделяте малко повече време за обсъждане на нещата.

№ 2

„ Седем пъти мери, един път режи “ – това е тъкмо за вас. Вие сте мъдрост и прочувствена резистентност. Вярно, от време на време обичате да трансферирате отговорността върху другите. Вие сте добър човек и от време на време близките се изкушават да ви употребяват.

№ 3

Вие обичате да мечтаете, само че фантазиите ви са доста смели и ви, би трябвало да отбележим, ги превръщате в цели. Често се оказвате неразбрани, тъй като вашите възгледи за мнозина наподобяват екстравагантни.

 № 4

Вие сте кардинален човек със мощен темперамент. Имате свое мнение и постоянно сте подготвени да се изправите против системата. Но бъдете деликатни: не правете действия в своя щета, единствено с цел да се докажете пред другите.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР