Нашият глас е важен, трябва да използваме това правомощие. Това

...
Нашият глас е важен, трябва да използваме това правомощие. Това
Коментари Харесай

Стефан Янев: Нашият глас е важен, трябва да използваме това правомощие

Нашият глас е значим, би трябвало да използваме това пълномощие. Това съобщи служебният министър председател Стефан Янев, откакто гласоподава в днешния балотаж и добави:

" Отново ден за избори, още веднъж гласуваме. Този път, с цел да определим нашите желания за президентската двойка. Гласуваме за президент и вицепрезидент, които по разбиранията на всеки един от българските жители, имащи право на глас, е добре да изразят своето желание - за двойката, която съгласно тях най-добре ще въплъщава заложените в Конституцията и законите пълномощия на президентската институция. За метода, по който ще бъде изразявана позицията на България във външната политика, за метода, по който се образува вътрешната политика, за метода, по който президентът извършва своите пълномощия като висш главнокомандващ ".

Премиерът прикани хората за интензивност в днешното гласоподаване.

Вижте и още във видеото.

ВСИЧКО ЗА ДЕНЯ НА БАЛОТАЖА - КАК ГЛАСУВАТ ПОЛИТИЦИТЕ, КАКВО съдебна експертиза СЛУЧВА В СЕКЦИИТЕ У НАС И ЗАД ГРАНИЦА, РЕЗУЛТАТИ, РАВНОСМЕТКИ И ИЗВОДИ - ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана БНТ1 И СЛЕДЕТЕ НА.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР