Нашият дом е нашата крепост. Това е място, където трябва

...
Нашият дом е нашата крепост. Това е място, където трябва
Коментари Харесай

6 неща в дома ни, които носят болести, смърт и бедност

Нашият дом е нашата цитадела. Това е място, където би трябвало да се усещаме добре, спокойни и да усещаме уют.

Всеки желае да изпълни дома си с най-различни движимости, които му носят наслада и позитивни страсти. Понякога, без изобщо да допускаме обаче, някои от тях носят сила, за която даже не подозираме, че може да ни навреди. Тези неща имат неприятна сила и носят гибел, заболявания и беднотия.

Ваша задача е допустимо най-скоро да се отървете от тях, с цел да не си навлечете неприятности в живота си, а и в този на вашите близки, поучава fakti.bg. Ето на какво би трябвало да кажете " Сбогом ":

Счупени огледала

Винаги се е считало, че счупеното огледало носи злощастие по един или различен метод. Психолози считат, че сега, в който се счупи огледало, стартира да се освобождава всяка отрицателна сила, която се е натрупала в него в продължение на години. Тогава стартират да ви се случват неприятности и то освен в любовен проект, както гласи поверието. Първа ваша задача е да се отървете от това огледало и всички късчета от него, с цел да може негативната сила напусне къщата ви. Важно е в никакъв случай да не се оглеждате в счупено огледало, даже до момента в който го изхвърляте, с цел да не притегляте спомагателни неприятности.

Напукана посуда

Според диетолози напуканата посуда нарушава силата на храната и я прави рискова за здравето. Колкото и да харесвате някоя паница, в случай че тя е пухната или олющена, то по-добре се отървете от нея незабавно. Една чаша да вземем за пример символизира вашето фамилно благополучие. Защо да я държите в дома си, в случай че тя е знак на семейство с проблеми? Освен спомагателни раздори, тя няма да ви донесе нищо повече.

Спрял часовник

Часовникът е доста обвързван дома чисто енергийно. Той е знак на времето и спокойствието. Ако часовникът ви се скапе, то най-добре го занесете на ремонт неотложно, а в случай че няма по какъв начин да бъде оправен, колкото и да не ви се желае, просто го изхвърлете.

Изкуствени цветя

Не е целесъобразно да имате такива в дома си. Това може да притегли неприятности, заболявания и гибел в фамилията ви. Те са знак на разлъка с близки хора. Това важи и за всички увехнали и изсъхнали същински цветя. А и също така изкуствените цветя събират извънредно доста непотребен прахуляк в дома.

Снимки на умряли родственици

Опитайте се да премахнете от всички забележими места в жилището ви фотосите на вашите умряли близки. Това е портал към мъртвите и носи единствено неприятности.

Стара метла

От антични времена метлата се смята за движимост от първа нужда в една къща. Много ритуали са свързани с нея. Смята се, че тя би трябвало да е непокътната и да е в добър тип. Щом тя стартира да се скапва от прекомерната приложимост, е редно да се отървете от нея, тъй като притегля неприятната сила.Тя води до беднотия и обезсърчение притежателите на жилището. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР