Нашият апел е министърът на туризма – Зарица Динкова, да

...
Нашият апел е министърът на туризма – Зарица Динкова, да
Коментари Харесай

Туристическият бизнес настоява Зарица Динкова да запази поста си при ротацията

Нашият зов е министърът на туризма – Зарица Динкова, да резервира поста си при ротацията. Министър Динкова е доста уравновесена персона, положително настроена и отворена към сектора, срещна се и вникна бързо в проблемите му. Тя откри доста добра информационни с непознатите туроператори, води работлив разговор с тях и към този момент е разпознаваема и добре призната фигура на интернационално равнище. Това прикани пред Bgtourism.bg ръководителят на Асоциацията на инкаминг организациите Иван Грошев.

Сдружението е представител на огромни интернационалните туроператори, които изпращат на отмора в страната ни самостоятелни туристи и проведени групи. Грошев е туроператор и шеф е на “МТС България ”. Компанията му съставлява водещи туроператори в Европа – английският Jet2holidays, немският FTI и доста други.

" Ние считаме, че в лицето на Зарица Динкова браншът има министър, който доста бързо се ориентира в проблемите на бранша, спецификата и потребностите му. Безспорен неин принос е реализацията на първата по рода си стратегия за финансиране на маркетингови действия на туристически услуги в черноморcките общини в Република България, от която имахме крещяща потребност от години. Тази стратегия бе високо оценена от водещите европейски туроператори и призната като обръщение за нова самодейна политика, каквато изцяло отсъстваше досега “, добави Грошев.

" Виждаме умеенето на министър Динкова да работи в координиция с останалите министерства. Имайки поради интердисциплинарния темперамент на туризма, това е изключилено значимо качество “, безапелационен е той.

 

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР