Нашите виждания за промяна съвпадат с тези на почти всички

...
Нашите виждания за промяна съвпадат с тези на почти всички
Коментари Харесай

Асен Василев: Ако спечелим властта, ще настоявам пак да съм финансов министър

Нашите визии за смяна съответстват с тези на съвсем всички хора. Далеч от жълтите павета обаче ме изуми какъв брой боязън към момента има над дребния и междинен бизнес, който е мачкан. Хората не би трябвало да ги е боязън какво мислят. Те се вълнуват от цените на тока и от приходите. Това съобщи някогашният финансов министър Асен Иванов във връзка групировката " Продължаваме промяната ", която учреди с Кирил Петков пред БНР.

" Точно тези, които желаят да влязат в листите ни, са най-неподходящи. Убеждаваме хора, които са отвън политиката. Нямаме веществен ценз. В листите ни ще има доста младежи, които не са натрупали имущество. Един млад доктор няма пълен портфейл, само че има кариера пред себе си.

От хората в листите не желаеме нищо финансово. До момента сме говорили главно с хора от ИТ бранша, както и с мои другари в Лондон и в Ню Йорк. Те са подготвени да финансират Политическа партия по патриотични подбуди. На тях не им се занимава интензивно с политиката, само че могат да оказват помощ в акцията ни. Ние не продаваме нито постове, нито въздействие ", сподели още Асен Василев.

" Всички тези, които ни подлагат на критика, да се схванат план на " Капитал " ли сме, или на Румен Радев и Русия. Аз персонално не се познавам с Иво Прокопиев. От доста места се пробват да ни подават имена за места. Те са сменили 10 партии и се пробват да яхнат вълната на 11-ата. Това, че осъждам Тошко Йорданов, че ме е оклеветил, не пречи да си приказваме с него.

Ако спечелим властта, ще упорствам да съм финансов министър, тъй като там ми е силата. Провал за нас ще е, в случай че още веднъж нямаме постоянно държавно управление. Имаме представители в предприемчив комитет, който поддържа кандидатурата на Румен Радев за президент. В него влизат Деница Симеонова и Яна Балникова ", сподели още Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР