Нашите възрастни майки и бащи - не трябва никой от

...
Нашите възрастни майки и бащи - не трябва никой от
Коментари Харесай

Кирил Петков към бизнеса: Служителите да идват на работа, само ако имат сертификат

Нашите възрастни майки и татковци - не би трябвало никой от тях да бъде под линията на беднотия. Нашата единствена роля е всички ние да сме сполучливи. Това съобщи министър председателят Кирил Петков по време на откриването на Power Summit.

" Трябва да покажем, че България може да бъде водач в някой от секторите или множеството браншове. Иновациите, които ще излизат от България, би трябвало да станат образец по какъв начин една дребна страна от Източна Европа може да покори пазари. Имаме всички предпоставки да сме просперираща държава”, акцентира той. И добави:

" Трябва да вдигнем равнището на имунизация. Първата ми заповед е всички да влизат със зелен документ в Министерския съвет. Надявам се, че това ще стане и във всички министерства - това го направете и във вашите бизнеси. Това е споделена отговорност, тъй че да позволим на лечебните заведения да не бъдат затруднени и претъпкани.

Кирил Петков и членовете на Министерския съвет ще проведат през днешния ден първо държавно съвещание от 12 ч. Кабинетът ще прегледа промени в Устройствения устав на Министерски съвет и неговата администрация по отношение на новата конструкция на Министерския съвет.

Заседанието на държавното управление през днешния ден е изключително, защото министър председателят и членовете му са си сложили за цел незабавно да стартират дейна работа по настоящите и незабавни тематики за страната, без да се чака обичайното постоянно държавно съвещание в сряда.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР