Нашите статистики сочат, че само за декември има ръст от

...
Нашите статистики сочат, че само за декември има ръст от
Коментари Харесай

Има 22% ръст на турските туристи само за декември, работим за ускорено издаване на визи

Нашите статистики сочат, че единствено за декември има растеж от 22% на турските туристи, сподели министърът на туризма Зарица Динкова при започване на кръгла маса на тематика „ Ролята на страната и туристическите сдружения за увеличение на двустранния туристопоток сред България и Турция ", която се организира в Банско. Министър Динкова уточни, че е извънредно значимо тази наклонност да продължи и да бъде улеснена.

Водят се и диалози както с представители на турската страна, по този начин и с българското Министерство на външните работи и Министерство на вътрешните работи по отношение на това да бъде омекотен и интензивен процесът на издаване на визи за турските туристи, съобщи Българска телеграфна агенция.

Министерство на туризма има концепция, която ще бъде препоръчана и която би трябвало да облекчи издаването на визи, уточни Зарица Динкова.

Тя изрази вяра, че въздушният Шенген ще даде опция на тези турски туристи, които имат шенгенски визи по-свободно и по-лесно да могат да влизат в страната.

Във връзка с туристите от разнообразни страни, министър Динкова разяснява, че след рецесията с израелския туристически пазар рекламата на българския туризъм незабавно е пренасочена към прилежащите пазари и уточни, че всички посетители на България са еднообразно значими и скъпи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР