Нашите политици трябва да разберат, че човек е цялостно същество.

...
Нашите политици трябва да разберат, че човек е цялостно същество.
Коментари Харесай

Д-р Цветеслава Гълъбова пред Фрог: Няма такъв филм ”Говоря в друго качество”. Като си се хванал на хорото, ще го играеш

Нашите политици би трябвало да схванат, че човек е изцяло създание. Няма по какъв начин аз да оставя лекар Гълъбова-психиатъра. Няма подобен филм. Царската корона е доста тежка и като се хванеш на хорото, ще го играеш. Трябва да си наясно. Няма такова нещо като ”Говоря в друго качество ”. Не мога да си показва Захари Стоянов да приказва по този начин. Може и да ми е бедна фантазията, не знам... За пръв път слушам някой да упорства, че в него живеят две или три персони. Хората с психологични проблеми нормално отхвърлят, а те...

Това съобщи в изявление предд-р Цветеслава Гълъбова, шеф на Държавната психиатрична болница " Св. Иван Рилски ".

Ето и целият диалог:

Госпожо Гълъбова, Вие имахте много изострен неприсъствен спор с политолога доцент Стойчо Стойчев. Как си обяснявате събитията с негово присъединяване пред последните дни, когато бе замерян с яйца от протестиращите?

Човек би трябвало да е подготвен да си сърба попарата до дъно. Не може за личното си пошло държание да намираш оправдания. Не видях да демонстрира схващане за какво това му се случва.

Големият проблем е, че той е част от механизма, по който се стига до това улично правораздаване. Това е маркер за опростачване. До него ни доведоха те. Разбира се, не поздравявам такова държание, не бих го направила. Предпочитам различен тип разногласия, само че той изцяло го заслужи с просташкото си държание на бул. Ситняково, по-късно с акцията си пред нашата болница.

Тази заран двете му колежки - Коларова и Буруджиева, го опазиха. А Георги Любенов пропусна да ги попита какво считат за неговото държание, междинния пръст. Никой не намира за нужно да пита радетелите на " Стойчевизма ". Но Любенов толкоз си може...

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР