Нашите политикани досега са отпуснали на Украйна хуманитарна помощ за

...
Нашите политикани досега са отпуснали на Украйна хуманитарна помощ за
Коментари Харесай

Кеворк Кеворкян: Мизерници безмилостни - обаче интернационалисти

Нашите политикани до момента са отпуснали на Украйна филантропична помощ за 448 милиона лева/според военния министър Д. Стоянов.
Хубаво.
Обаче отхвърлиха да усилят минималната заплата на
клетите българи на 850 лв..
Това щеше да коства на Бюджета към 614 милиона лв..

Вижте ги: мизерници - стиснати за своите сиромаси.

Негодни да съпреживяват тегобите на личния си народ.

Преди седмица Полша блокира пакетно съглашение за разпределяне на 18 милиарда евро помощ от Европейския съюз на Украйна.

А една дама, която се препитава като надзирава евроатлантическите ни настройки, неотдавна сподели /цитат/:

„ Има гласове в Републиканската партия – главно към Доналд Тръмп – които споделят, че не би трябвало Съединените щати да заплащат толкоз доста за Украйна, че има други цели, където би трябвало да се пренасочат тези средства.

Ако забележим усилване на това крило както в Конгреса, по този начин и на идващите президентски избори, може да има катурване на американската политика във връзка с Украйна. Един Тръмп или някой като него в Белия дом сигурно няма да има този афинитет към трансатлантическото съдействие, каквото демонстрира сега Джо Байдън.

За нас, европейците, това ще значи, че ние ще би трябвало да поемем по-голямата част от тежестта за подкрепяне на Украйна.

В наш интерес е Украйна да победи бързо. “/край на цитата/

Какво излиза: американците се измъкват, само че ние би трябвало да доизпълним интернационалния си дълг.

Нашите сиромаси могат да почакат.

Няма проблем: щом и нашите цоци са се заели, успеха на Украйна е напълно скорошна.

Между другото: минималната заплата от 850 лв. – която се досвидя на политиканите ни – е почти равна на дневното заплащане на надзирателка, която следи да не кривнем от правия път.

За разлика от нашите екзалтанти, има хора, които виждат друго – един от тях е военачалник Марк Милли, ръководител на Обединения комитет на шеф щабовете, най-високият боен чин в Съединени американски щати.

Потърсете изявлението на Дъглас Абът Макгрегър - някогашен консултант на министъра на защитата в администрацията на Тръмп, пенсиониран полковник от армията на Съединени американски щати, старши помощник в The American Conservative.

Някой добряк може да реши, че този текст не е подобаващ в навечерието на празниците.

Защо – да не би да имат благосклонност към вас, даже в дните преди Рождество?

***



Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР