Нашите основни сили все още не са влезли в бой,

...
Нашите основни сили все още не са влезли в бой,
Коментари Харесай

Украйна за контранастъплението си: Основните ни сили още не са влезли в бой

" Нашите съществени сили към момента не са влезнали в пердах ", това сподели командващият на Сухопътните войски в състава на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) генерал–полковник Олександър Сирски пред английския в. " Гардиън ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10847
" Всички ние желаеме да реализираме голяма победа в оптимално къси периоди. В същото време ние обаче би трябвало да бъдем готови за това, че този развой ще отнеме време. От двете страни на фронтовата линия са съсредоточени доста жива мощ и техника, има и доста инженерни трудности ", добави той.

По думите на Сирски: Искам да кажа, че нашите основни сили към момента не са встъпили в пердах. В момента ние търсим слабите места на съперника. Всичко занапред следва.

" Неприятелят не стои със затворени очи. Той желае да разбере, откъдето ще го нападаме и строи укрепления. Ние обаче ще намерим слабото му място и ще го ударим ", сподели още генерал-полковникът.

Според високопоставения боен сега в Украйна има към 400 000 съветски военни.

" По-рано се появиха данни, че ВСУ са подготвили 12 бригади (военно поделение в състав сред 3000 и 5000 души) за контраофанзивата. На този стадий участвуват единствено три ", написа още вестникът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР