Нашите очаквания бяха за доста по-сериозни резултати, това каза пред

...
Нашите очаквания бяха за доста по-сериозни резултати, това каза пред
Коментари Харесай

Луд с картечница! Костадинов ще иска падането на всички мерки!

 " Нашите упования бяха за много по-сериозни резултати ", това сподели пред bTV ръководителят на партия " Възраждане “ Костадин Костадинов.

" Ще желаеме още от на следващия ден да се отстранен всички ограничаващи ограничения, да се отстрани зеленият документ и да се спре издевателството над нашите деца в учебно заведение. Още тази седмица би трябвало да стартират дейности за нормализиране на живота на България, не можем да чакаме да мине следващата грипна вълна, която е маскирана като така наречен пандемия “, съобщи Костадинов.

По думите му има единствено един вид – държавно управление, което ще отстрани всички ограничаващи ограничения.

" Не можем да подкрепим държавно управление, което няма да махне всички ограничения ", безапелационен беше водачът на " Възраждане “.

" Ние спечелихме с една поредна политика, която следваме години наред и която не считаме да променяме отсега нататък, ще настояваме за своите претенции ", посочи той.

" Българските жители би трябвало да свикнат да имат предвидими политици ", добави Костадинов.

" Ние ще работим за това да стане ясно, че хората, които желаят да ръководят, би трябвало да бъдат подготвени да извършват своите обещания ", приключи ръководителят на " Възраждане ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР