Нашите мозъци са доста добри в това да попълват празнините,

...
Нашите мозъци са доста добри в това да попълват празнините,
Коментари Харесай

Мозъкът може да ви спаси живота, оказва се, че...

Нашите мозъци са много положителни в това да попълнят празнините, когато става въпрос за перцепция – постоянно до степента, когато имаме ментално филмче нацяло събитие, преди да стартира да се случва, написа obekti.bg, базирайки се на Science Alert.
Ново проучване сподели, че предсказването на бъдещето от “окото на мозъка” се случва със скорост, доста по-голяма от тази в действителността. И ние евентуално сме получили тази дарба, с цел да компенсираме нашето постепенно чувство за виждане.

Какви са съдбовните количества стрес (ТАБЛИЦА)
Участниците са били помолени да следят пътя на бяла точка върху екран, до момента в който учените от университета Радбауд в Холандия са следили мозъците им с нуклеарно магнитен резонанс.
Първо, участниците са гледали една и съща анимация 108 пъти. А след това - инцидентни поредици от 24 разнообразни придвижвания на точката.
Резултатите посочили, че ние имаме метод да пресъздаваме много бързо релативно елементарни придвижвания, като да вземем за пример топка, която лети към главата ни, за най-малко половината от времето, което е належащо на събитието, с цел да се случи действително.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР