Нашите младежи трябва да се подготвят да управляват България, ние

...
Нашите младежи трябва да се подготвят да управляват България, ние
Коментари Харесай

Пеевски нахока ГЕРБ и ПП: Да се държат отговорно и да спрат с игричките

Нашите младежи би трябвало да се приготвят да ръководят България, ние имаме неповторими фрагменти. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски, до момента в който в София тече IX-та конференция на младежкото Движение за права и свободи.

А на въпрос какви са упованията му за конференцията, която би трябвало да избере ново управление на партията, той бе сбит. " Тази работа би трябвало да завърши и да се стягаме за избори ". А на въпрос какви ще са изборите, той сподели: " Не се знае, в случай че ПП-ДБ си изпълнят написаното, ще има единствено европейски. Ако не го създадат - господин Борисов и ГЕРБ да вземат решение ".

От партийните структури той чака продобиване на евроизборите.

Пеевски настоя, че ПП-ДБ би трябвало да си изпълнят сделката и Николай Денков да си отиде в просветителното министерство, а ГЕРБ да решат кой да отиде във Външно.

ПП-ДБ се пробват да изопачат нещата. Няма никаква рекламация от ГЕРБ да вземат министерството. Това министерство е на ГЕРБ и те вземат решение какво да се случи. Ако вземат още едно министерство, ротацията е безсмислена. Те ще са взели всичко, разяснява депутатът от Движение за права и свободи, представен от вестник " 24 часа ".

Според него те и в този момент имали всичко - цялата власт и министър председател.

Той се ядоса, че ПП-ДБ са мълчали девет месеца, а в този момент се събудили тъкмо преди ротацията - сетили се да питат за какво Бойко Борисов е отпред на външната комисия в Народно събрание, а Мария Габриел е външен министър.

С тази еволюция е обикновено да се премери тежестта на партиите и да се види кой какъв брой министри би трябвало да има. В този аспект господин Борисов направи голяма отстъпка. ГЕРБ нямат никакви искания, а ПП-ДБ желаят да вземат едничкото малко министерство на ГЕРБ, сподели депутатът.

Пеевски още веднъж натърти, че ПП-ДБ би трябвало да си изпълнят сделката и да се върви напред.
Пеевски получи и въпрос ще продължи ли да обича Кирил Петков и Бойко Борисов, в случай че се стигне до предварителни избори.

Извън шегата, това са две огромни партии, би трябвало да се държат отговорно и съществено. Шегичките и надиграването би трябвало да спрат. Казах на сътрудниците: каквото партиите са си играли - играли. Това би трябвало да спре, отсече той.

И означи, че имаме извънредно постоянен евроатлантически парламент и държавно управление.

" Не може поради някакви щения на някой да намерим уютно комфортно кресло, тъй като някой е решил, че би трябвало да се настани във Външно, да бутнем страната ", предизвести той.

Според Пеевски акад. Денков е добър учебен министър и Движение за права и свободи ще го поддържа като подобен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР