Нашите избиратели трудно биха могли да приемат коалиция между ГЕРБ

...
Нашите избиратели трудно биха могли да приемат коалиция между ГЕРБ
Коментари Харесай

Сачева: Трудно би се приела коалиция ГЕРБ – ДПС

Нашите гласоподаватели мъчно биха могли да одобряват коалиция сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това съобщи някогашният народен представител от ГЕРБ Деница Сачева пред БиТиВи.

ГЕРБ ще водят диалози с тези партии, които имат евроатлантическа ориентировка. Нека оставим диалозите за бъдеща коалиция след предварителните избори, прикани Сачева.

Въпросът с водачеството в ГЕРБ е въпрос, който се взема решение от членовете на самата партия . Бойко Борисов е ГЕРБ и в този смисъл не може да осъществим сходни ултиматуми, изясни Сачева в отговор на, до момента в който водач е Борисов .

Ние също не харесваме Кирил Петков и считаме, че има защо да бъде разследван , счита тя.
 КНСБ желае минимална заплата от 800 лева от октомври
КНСБ желае минимална заплата от 800 лева от октомври

Вероятно ще се наложи и актуализация на бюджета

Сачева не е сюрпризирана, че . Гълъб Донев е политически неутрален, минал е по всички равнища на йерархията, той е извънредно предан консултант на президента и е разумно подобен човек да оглави служебното държавно управление, оцени тя. Служебното държавно управление би трябвало да обезпечи почтени и безпристрастни избори, както и доставки на газ за зимата .

" Конспиративни сюжети на служебния кабинет може да има всевъзможни. Служебният кабинет е опит да се балансират разнообразни ползи - има хора от Политическа партия, от Българска социалистическа партия, от самостоятелни среди, има съперници на ГЕРБ и евентуално е издирван друг опит на баланс ", посочи Сачева.
 Кирил Петков сезира ДАНС за „ Балкански поток “ в деня, в който сдава властта
Кирил Петков сезира ДАНС за „ Балкански поток “ в деня, в който сдава властта

Нарушения на Закон за обществените поръчки, на екозаконодателството, на КТ

ГЕРБ настоя, в случай че има ясни нарушавания на Балкански поток, да бъдат показани . Повече от 1 година не се правят значими поправки, не се поддържа пътната инфраструктура и е забавно какви нови решения ще измисли служебния кабинет .

Сачева няма терзания инспекциите на служебния кабинет да продължат, само че тя изиска да бъдат направени такива и на държавното управление на Политическа партия. Служебният кабинет вместо да се включва в предизборната акция, би трябвало да провежда почтени предварителни избори, настоя тя.
 ГЕРБ за инспекцията на
ГЕРБ за инспекцията на " Балкански поток ": Една приказка, само че коя? А и тя свърши...

Никога не сме подписвали неизгодни за България контракти и сделки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР