Нашите гласоподаватели обичат Пеевски и гласуват за него. Това не

...
Нашите гласоподаватели обичат Пеевски и гласуват за него. Това не
Коментари Харесай

Йордан Цонев с коментар за Делян Пеевски, ВМРО и Доган

Нашите гласоподаватели обичат Пеевски и гласоподават за него. Това не е нечиста сделка. Делян Пеевски постоянно обикаля из страната. Поради съображения за сигурност той не се поява обществено и в медиите постоянно, само че прави работа из страната. Това да се откажеш от евродепутатско място е процедура в цяла Европа. Решението бе взето общо от групата на Движение за права и свободи. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев в утринния блок на Нова телевизия.

"Имахме цели, които искахме да реализираме и успяхме. И Ахмет Доган ни поздрави за това. Доган е икона в Движение за права и свободи. Всички в партията ни правят оценка работата на Доган ", сподели още той.

"Преференциалният избор е инструмент, който не е доста чист. Преференцията не е това, за което я показват. Нашите гласоподаватели не използваха всеобщо преференциите, защото и ние ги агитирахме да не го вършат ", разкри Цонев.

"Резултатът от тези избори демонстрира, че формулата на властта не работи в България. Хората желаят политика, която ще върне децата им в България. Децата на страната ги няма - те са на гурбет ", разяснява зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи.

"Искаме да създадем стратегия, която да издърпа браншове от по-успешни такива. Искаме да се направи стратегия с цели ", приключи Йордан Цонев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР