Нашите европейски, американски, британски колеги няма да спрат и няма

...
Нашите европейски, американски, британски колеги няма да спрат и няма
Коментари Харесай

Лавров: Нашите европейски и американски колеги няма да спрат докато не изчерпят всички възможности наказание на Русия

" Нашите европейски, американски, английски сътрудници няма да спрат и няма да се успокоят, до момента в който не изчерпят всички благоприятни условия за така наречен „ наказване на Русия “. Те към този момент ни заплашват с всевъзможни наказания или, както споделят в този момент, с „ майката на всички наказания. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, който отхвърли опасността за наказания против страната, заявявайки, че Западът е щял да ги наложи без значение от събитията. Той разказа отговора към признаването от Русия на двата сепаратистки района в Украйна като предсказуем, предава Ройтерс.

" Е, привикнали сме. Знаем, че наказания ще бъдат наложени по този начин или другояче. Със или без причина “, сподели външният министър, допълвайки, че през последните десетилетия западните му сътрудници са привикнали „ да упрекват Руската федерация за всички проблеми “.

В понеделник съветският президент Владимир Путин призна двете сепаратистки републики Донецк и Луганск в Източна Украйна и изпрати съветски военни в двата региона. Ръководителят на съветското външно министерство увери, че Руската федерация подсигурява сигурността на двете области.

Минските съглашения бяха потъпкани от украинския режим незабавно след подписването, съобщи още дипломатът, представен от ТАСС. Той добави, че Руската федерация се съмнява в способността на Европейски Съюз да работи като медиатор при разрешаването на спора.

Москва към момента е подготвена на договаряния с Вашингтон, защото решението да се признае независимостта на двете републики не визира готовността за разговор, разяснява представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

" Дори в най-трудните времена ние споделяме, че сме подготвени за преговорен развой ", сподели тя в отговор на въпрос за проектите за среща сред Лавров и американския му сътрудници Антъни Блинкен. " Нашата позиция остава същата. Готови сме на договаряния ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР