Нашите деца имат право да живеят в безопасна среда, но

...
Нашите деца имат право да живеят в безопасна среда, но
Коментари Харесай

Любомира Николаева-Гломб: Омикрон печели битката с човечеството

Нашите деца имат право да живеят в безвредна среда, само че би трябвало да я осигурим ние. Как да я осигурим? Да се имунизираме. Вече научихме за дезинфекцията и дистанцията. Това съобщи доцент Любомира Николаева-Гломб във връзка гибелта на 3-годишно дете.

Според нея комбинацията на грип и ковид не е нещо ново.

“Грипна зараза във типа, в който я помним от преди две години, няма да имаме, тъй като броят на позитивните от грип не е толкоз огромен. Нещата са под надзор. Апелирам, когато има подозрение за грип, да изпращат пробите в НЦЗПБ”, сподели тя.

По думите ѝ няма ясни признаци, които да отличат блестящо ковид и грипа. Тя удостовери, че има смъртни случаи вследствие на “Омикрон”: “Оптимистичните неща са там, където имунизационното покритие е високо”.

“Омикрон” печели борбата с човечеството, тъй като заобикаля имунитета, безапелационна беше доцент Николаева-Гломб в ефира на Би Ти Ви.

По думите ѝ бързите антигенните проби дават подправени негативни резултати на първите дни от заразяването.

“Нека да изчакаме за четвърта доза. За момента данните за тези, които са си създали бустер, демонстрират положителни обещаващи резултати. Имаме доказателства, че третата (бел. ред. - бустерна) доза покачва имунитета. Врагът би трябвало да се уважа и гардът да не се сваля”, изясни тя.
ТЕМА преди 19 минути 359 преди 46 минути 875 преди 1 час 1537
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР