Наши агенти проведоха няколко операции в самото сърце на Иран,

...
Наши агенти проведоха няколко операции в самото сърце на Иран,
Коментари Харесай

Ексшефът на МОСАД: Проведохме операции в самото сърце на Иран

" Наши сътрудници организираха няколко интервенции в самото сърце на Иран ", това сподели някогашният началник на израелската разследваща работа МОСАД Йоси Коен, написа вестник " Джерусалем пост ".

" Режимът в Техеран лъже целия свят, че не създава нуклеарно оръжие. Ние обаче, с помощта на наши сътрудници, опровергахме тези разполагаме с документи, които ще потвърдят нашата справедливост, съобщи още шефът на МОСАД от 2016 до 2021 година " Той не разкри детайлности към дейтвията на хората от службата, само че през 2018 година се появиха медийни изявления, че МОСАД се е сдобила с документи за военния темперамент на иранската нуклеарна стратегия ", добави цитираната медия.

Коен също по този начин повтори позицията на държавното управление на еврейската страна във връзка с вероятно повдигане на глобите против Иран, засягащи износа на течни горива от Ислямската република. " С получените пари Техеран ще финансира терористите, които заплашват освен Държавата Израел, само че и целия свят ", сподели още той в Базел.



Швейцарският град е хазаин на  конгрес, отдаден на 125-тата годишнина от провеждането на първия Световен Ционистки конгрес. Над 1400  еврейски бизнесмени, интелектуалци и филантропи от целия свят са декларирали присъединяване в събитието.
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР