Нашето тяло е проектирано да ни даде перфектна обратна връзка.

...
Нашето тяло е проектирано да ни даде перфектна обратна връзка.
Коментари Харесай

Най-ранните 7 симптома на рак, които всички пренебрегват

Нашето тяло е проектирано да ни даде съвършена противоположна връзка. Понякога разнообразни неочевидни признаци могат да бъдат причина за други, по-сериозни болести. Например – рак. В тази публикация ще откриете първите 7 признака на това заболяване, които се подценяват в множеството случаи. Неоплазми по кожата Брадавици, кондиломи и израстъци могат да значат рак на кожата или гърдата. Освен това могат да зародят признаци като раздразнение или обрив. Кашлица Продължителната кашлица може да значи рак на белия дроб или други респираторни болести. Важно е да посетите доктор, в случай че е съпроводена и от други признаци: – Дихателна непълнота.
– Загуба на тегло
– Кашляне на кръв Кожен обрив По предписание кожният обрив не е обвързван с рак, само че несъмнено има връзка сред него и клетъчната разновидност. – Ракът на матката предизвиква сърбеж на гениталиите.
– Ракът на мозъка може да аргументи сърбеж по носа. Рядко вървене по огромна нужда Нарушенията на честотата на изпражненията косвено е признак за рак на дебелото черво. Кога би трябвало да посетите доктор? – Ако откриете кръв в изпражненията си.
– Ако страдате от запек или честа диария. Често уриниране Честото уриниране може да приказва освен за инфектиране на бъбреците, само че и за рак, което нормално се свързва с други признаци: – Болка в бъбреците.
– Високо кръвно налягане.
– Хронични възпаления. Бърза загуба на тегло Внезапната и безусловна загуба на тегло може да е признак за рак на стомаха. Учените към момента не са открили директна връзка сред тези два фактора, само че има и други признаци, които могат да се появят като: – Неспособност за мелене на месо.
– Бърза плътност, макар дребното количество изядена храна.
– Анемия.
– Тежест в стомаха. Продължителни болки в гърлото Продължителната болежка в гърлото може да бъде обвързвана с рак на ларинкса. Свързаните признаци са и следните фактори: – Затруднено дишане и преглъщане.
– Дрезгав глас.
– Неприятна миризма от устата.
– Кашляне на кръв. Не забравяйте да споделите публикацията с приятелите си, с цел да ги предпазите от подлата болест.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР