Нашето послание е просто и силно - няма време за

...
Нашето послание е просто и силно - няма време за
Коментари Харесай

Австрия предупреждава РСМ да не се препъне на последното препятствие към ЕС

Нашето обръщение е просто и мощно - няма време за губене, бихме желали да продължите с нужните конституционни промени , с цел да продължите договарянията за участие. Това съобщи министърът на външните работи на Австрия Александър Шаленберг, представен от БГНЕС.

Той, дружно със своите сътрудници от Чехия и Словакия, е на посещаване в Скопие.

По думи на Шаленберг да се отсрочи приемането на промените, значи да се отсрочи присъединението на Северна Македония към Европейски Съюз.

Той бе безапелационен, че би било тъпо за Скопие, " откакто пробяга сложен маратон, да се препъне на последното затруднение ".

" Заедно сме извървели дълъг път и сме преодолели доста компликации. Задача на всички жители на тази страна е тези старания да не са напразни ", акцентира Шаленберг.
 Мицкоски отсече: Без конституционни промени под български диктат
Мицкоски отсече: Без конституционни промени под български диктат

ВМРО-ДПМНЕ няма да върви против личния си народ

Той предизвести, че в случай че РСМ не одобри конституционните промени и европейският път не продължи, ще бъде изправена пред заплахата да бъде изолирана.

18 години чакахте да стигнете до този миг и в този момент остава да употребявате момента и да бъдете политически виновни, да поставите преди всичко националните, а посочи министърът на конференция.

Решението може да пристигна единствено от вас, то няма да пристигна от Брюксел, Виена или Братислава и ви убеждавам, че няма да пристигна и от София , означи той.

Тримата външни министри оповестиха,че са упълномощени от висшия представител по външните работи на Европейския съюз Жозеп Борел да предадат формалните позиции на Европейски Съюз по въпросите, свързани с европейското присъединително досие на страната.

Припомняме, по-рано през днешния ден  съобщи, че п редложението за е получено в държавното управление.  
 Македонското държавно управление получи предлагането за смяна в Конституцията
Македонското държавно управление получи предлагането за смяна в Конституцията

То ще бъде изпратено в Народното събрание до края на месеца
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР