Нашето желание, нашият призив е всички кандидати за евродепутати, от

...
Нашето желание, нашият призив е всички кандидати за евродепутати, от
Коментари Харесай

Вторият в евролистата на ГЕРБ: И ние можем да вадим имуществото на опонентите, но това не е еврокампания

Нашето предпочитание, нашият апел е всички претенденти за евродепутати, от всички партии, да съберем и да се разберем " по значимите за България тематики да бъде единни ". Това съобщи евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев, който е номер 2 в сегашната евролиста на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.
Ковачев попита дали е европейска акция да се вади кой политик какъв брой е спечелил и какво му е имуществото. По думите му пред Нова телевизия и от ГЕРБ можели да кажат по времето на комунизма кой от Българска социалистическа партия какъв брой е спечелил и по какъв начин, като същото важало и за наследниците им, само че не това съставлява акцията за Европейски парламент. Той уточни като значима тематика да вземем за пример Кохезионната политика и какъв брой пари след 2020 година ще отидат за България. Припомняме, че след 2020 година би трябвало парите доста да намалеят, тъй като при приемането ни в Европейски Съюз това беше посоченият период, в който да вземаме по-голям дял от тези фондове за догонване на междинното равнище на европейски стандарт.
Андрей Ковачев не пожела да разяснява подредбата на листата и дали поради битка на лобита да вземем за пример някогашният министър на европредседателството Лиляна Павлова е чак на седмо място, а настоящият евродепутат Емил Радев е осми. Вместо това номер 2 в евролистата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили приказва какъв брой е значимо да бъде озаптен популизма и че не трябва изборната ни акция да се трансформира в конфликт със прилежащи страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР