Нашето главно качество е да казваме винаги истината, даже когато

...
Нашето главно качество е да казваме винаги истината, даже когато
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Смолян Николай Мелемов: Искам убедителна победа, за да носим пълната отговорност за управлението и да работим в интерес на хората

Нашето основно качество е да споделяме постоянно истината, дори когато тя не е лъскава и не е това, което хората чакат да чуят. Длъжни сме да бъдем откровени и правилни с хората. Ние тръгваме на избори с убеждението, че работим само в полза на Смолян и неговите жители. Това съобщи в прочувствена тирада при откриването на предизборната акция претендентът за кмет на Смолян от ГЕРБ Николай Мелемов, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Стартът ѝ бе даден от доктор Даниела Дариткова – ръководител на Парламентарната група на ГЕРБ и ръководител на общинската конструкция в родния ѝ град.



„ През всичките тези години ние сме били мощни и сме печелили доверието на хората, тъй като сме били постоянно покрай тях. Затова имаме силата да желаяме още един път да ни поддържат за идващ мандат. В наша изгода са извънредно мощните кандидатури за кметове и общински съветници, които сме определили с цялата отговорност на избора, тъй като знаем, че носим отговорността на досегашното ръководство. Ние подсигуряваме с постигнатото, което е очевидно за всички, че развиването на Смолян ще продължи “, уточни доктор Дариткова. По думите ѝ тъкмо по този начин се ръководи и България - решително по пътя на развитите европейски страни.



„ Няма от какво да се тормозим, тъй като издигнатото приказва в наша изгода - че сме съумели да преобразим града. Аз имам вяра, че сме се поучили и от грешките си, тъй като това е силата на една партия, която има дълготрайна визия. Можем да ги признаем, можем да носим отговорност. Имаме цели и стратегия, посредством които Смолян да стане едно още по-добро място за живеене, в което младежите да остават, да отглеждат децата си “, добави ръководителят на ПГ на ГЕРБ и акцентира, че претендентът за кмет Николай Мелемов дава отговор на всички заложени критерии. „ През тези два мандата като кмет на Смолян той е потвърдил, че може да бъде покрай хората, че може да чува това, което те чакат от кмета и че може да взема решение проблеми на всяко равнище. Вярвам, че той ще бъде сполучливият кмет за идващия мандат за община Смолян. Затова разгадавам на вашата поддръжка. Номерът в бюлетината е 43. “, уточни доктор Дариткова.



От своя страна Николай Мелемов посочи, че се гордее със своя тим и към този момент от два дни приема поздравления за листата на ГЕРБ. „ Постарахме се да включим в нея потвърдени експерти, които знаят и могат. 40% от тях са от гражданската квота, а 60% - от партийните редици, с които към този момент 10 години градим стила на ГЕРБ в Смолян. Спазваме правилата на нашата партия и вървим напред. Заложихме на младостта, която носи упоритости и вероятност “, сподели кандидат-кметът, който има към този момент два мандата зад тила си.

„ Не се заблуждаваме, че акцията ще е лесна. Ще поемаме задължения, които можем да осъществим. Аз съм сигурен, че с тази листа ще успеем да спечелим тези избори. Въпросът е успеха да бъде безапелационна, с цел да носим цялостната отговорност за ръководството, да прокарваме решения в Общинския съвет само в полза на хората “, разясни Мелемов. Той показа кандидат-кметовете на селата Търън, Широка лъка, Могилица, Виево, Влахово, Смилян, Момчиловци и цялостната листа с 29 претенденти за общински съветници.



„ Радвам се, че имам достойнството да повеждам толкоз мощна листа. Дълбоко съм респектиран и преди всичко желая да направя реверанс пред тях - толкоз почтени хора, потвърдили се в разнообразни сфери “, съобщи първият в листата Марин Захариев. Той изрази убеденост, че жителите ще ги оценят и ГЕРБ ще реализира поредна победа. „ Не желаеме властта самоцелно. Ние към този момент знаем, че това е на първо място отговорност. Научихме се да работим добре в община Смолян. Допускали сме и неточности, поправяли сме ги. Радвам се, че имаме поддръжката на държавното управление “, сподели Захариев, който два мандата е заместник-кмет.

„ В 21-ви век би трябвало да сме доста по-гъвкави, с цел да отговаряме на потребностите на хората. С високо вдигнати глави казвайте и показвайте! Има какво да се демонстрира от направеното на вашите родственици и познати. Няма от какво да се срамим! Винаги сме били положителни. Ние желаеме да покажем, че с работа, работа, работа Смолян върви в вярната посока “, акцентира лидерът на листата.

Според депутата доктор Красимир Събев с положителна акция ще се реализира резултатът, нужен за развиването на Смолян. „ Листата е с младежи и хора с опит в политиката, с цел да има последователност. Ние всички ще бъдем с вас и ще се борим за сполучлив резултат на изборите с номер 43 “, съобщи националният представител.

По традиция акцията стартира с молебен в църквата „ Св. Висарион Смоленски “ за здраве и триумф в начинанието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР