Нашенската Никол и звездата на корта се запознаха на турнира

...
Нашенската Никол и звездата на корта се запознаха на турнира
Коментари Харесай

Никога Не Си Е Представяла, Че Може Да Изживее Такова Унижение! Никол Станкулова Получи Най-Силния Шамар В Живота Си!

Нашенската Никол и звездата на корта се срещнаха на шампионата София Оупън. Миналата година тенисиста бе посетител в Нова телевизия. Именно тогава се срещнаха с Никол Станкулова и двамата си направиха няколко фотоси за спомен.

Но каква бе изненадата на другия ден, когато Гришо последва Никол в Инстаграм. Всички заподозряха, че наш Григор е хвърлил око на сладураната.

Името на Гришо Димитров е замесвано с куп красиви и известни дами. Като да вземем за пример с това на водещата Николета Лозанова и редица съблазнителни плеймейтки. Но никоя от тях българската звезда на корта не следва в обществените мрежи.

Странно за какво тогава преди дни първенецът престана да следва Никол в Инстаграм. Едва ли неговото гадже, поп дивата Никол Шерцингер го е изревнувала и той го е направил.

Защото Гришо следва още куп хубавици в мрежата и до момента никоя от тях не е премахнал. Заговори се даже, че синоптичката породила следващата рецесия във връзката им.

Според източници самата Никол Станкулова е отрязала мераците на Гришо.Вече няколко години Никол Станкулова има връзка с младия и хубав предприемач Теодор Минев, написа разкрития.ком.

Близките до синоптичката са безапелационни, че му е вярна. Вероятно Григор Димитров не си е направил добре сметката или не е решил дамата против себе си. А почитателите тръпнат какво ще се случи тази година на шампионата София Оупън.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР