Нашенска му работа...Младо момче се нанася да живее в нов

...
Нашенска му работа...Младо момче се нанася да живее в нов
Коментари Харесай

С пукане на гуми посрещат новобранците в софийски квартал

Нашенска му работа...

Младо момче се нанася да живее в нов за него софийски квартал и евентуално допуска, че всичко ще е цветя и рози... Да, но не! В софийския квартал " Гео Милев ", който в това време се води първокласен, недобросъвестни съседи пукат гуми на колите на новобранците в квартала. И за какво? Често отговорът на този въпрос или по-точно посочените аргументи за осъщественото действие са нелепи.

Димитър Панчев е момчето, което от три дни живее в " Гео Милев ", а нощес той е разкрил колата си с две спукани гуми. " Паркирал съм безусловно вярно - пред блок 36, вх. А, до жълтите колчета, не преча на никого. ", жалва се Митко в обществената мрежа Facebook.

Панчев се обръща към съкварталци в " Гео Милев " с думите: " Някой имал ли е проблеми с паркирането в този периметър? " и предизвестява: " Ако виждам, че една и съща кола паркира там, ще се замисля дали да не приложа третия закон на Нютон. Нито ще се укривам, нито ще си мълча ".

Момчето е изрично, че ще подаде тъжба в полицията. 

" Съкварталци, апелирам ви реагирайте, в случай че имате сходни проблеми, с цел да хванем причинителите. И в “Стрелбище ” пукаха гуми, само че се подвигна доста звук като се обединихме съкварталците и такива закононарушения са към този момент цялостна необичайност там ", написа още Димитър.

А другояче в мненията под поста на Димитър се заформи интересна полемика. Стефан поучава потърпевшия да следи кой си мисли, че това е " неговото " място и да спука неговите гуми. Е, то в случай че по този начин се решаваха проблемите...

" Простотията няма почивен ден. Лошотията също. За най огромно страдание. Какво става с този народ? ", чуди се Людмила.

Пам Кунова приветства Панчев в квартала с " Добре пристигнали! " и добавя: " Поздрави от една някогашна бременна, която беше застрашена от 50-60 годишен комшия с пердах, спукани гуми и счупени стъкла, в случай че махне тубите, с които той си " резервира " място пред блока. Пък с огромния стомах да си спирам през две-три директни. В последна сметка бурята от хормони се разяри и победи без доста повече разправии, само че в случай че се беше стигнало, щях да пъдя до дупка и районното, и кмета, тъй като това е безсрамие. Успех! ". Успех и от нас, Митко!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР