Нашенка зададе интересен въпрос, който е свързан с плаж Харманите,

...
Нашенка зададе интересен въпрос, който е свързан с плаж Харманите,
Коментари Харесай

Нашенка с интересен въпрос за плаж в Созопол

Нашенка зададе забавен въпрос, който е обвързван с плаж " Харманите ", намиращ се в Созопол, видя Varna24.bg . Ето какво написа дамата:

" Здравейте, 

Снощи взех решение да се поразходя по здрач в Созопол... Видях нещо, което и друго лято съм видяла. Към 20 ч. на Централния плаж имаше машина, която подравняваше пясъка. Вече 5-ти ден съм в Созопол, само че на " Харманите " тази екстра я няма!!! Иначе 70% концесионера " окупирал " с чадъри... Но на всички места отпадъци - хартии и още такива... Защо...? ", чуди се дамата.

Други плажуващи в Созопол споделят, че и на " Харманите " има такава машина, а дамата дава отговор: " Дано, само че аз не видях. Например в сряда - 09.08.2023 година отидохме на плаж към 9.20 ч... по пясъка имаше мнаго угарки от цигари, даже две кенчета... Пясъкът въобще не беше изравнен в свободната зона... "

" Самите ние не пазим... на тези фасове и кенчета мястото не им е по пясъка, а за тези обирджий дето са завладяли плажовете не ми се приказва... ", изяснява друга българка.

" Ние също бяхме юли месец на същото място от фотографията всеки ден почистваха хората и беше доста прелестно нямаше задръстени кошчета ", гласи идващ коментар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР