Нашенка забърка грандиозен скандал в Турция със снимки, на които

...
Нашенка забърка грандиозен скандал в Турция със снимки, на които
Коментари Харесай

Красива българка забърка грандиозен скандал с известен политик в Турция

Нашенка забърка величествен скандал в Турция със фотоси, на които тя и изтъкнат партиец и зам.-кмет на община танцуват голи, пише 24rodopi.com.

Прокуратурата ще обяснява дали фрагментите са същински, или българката рекетира с подправени материал.

Новината гръмна през днешния ден в турските медии, откакто зам.-кметът на Ердемли и някогашен регионален водач на ръководещата Партия на справедливостта и развиването (АКР) Мехмет Топчу подал тъжба в прокуратурата против живеещата в София жена, която съгласно него се споделя Айдан Салиева.

Той разгласи, че не устоя повече на изнудванията и по тази причина пуска  жалба, прикрепена със скандалните фрагменти.

44-годишният Мехмет Топчу, татко на 4 деца, е разговарял с българката от своя акаунт в WhatAspp.

Общинарят от партията на Ердоган е безапелационен, че става дума за монтаж. Айдан го заплашвала, че ще изпрати сниманото на негови другари и с цел да не се случи това, зам.-кметът превел няколко пъти по сметка на нашенката пари - един път 10 хиляди лири и два пъти по 5 хиляди.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Зам.-кметът твърди, че е жертва на кибер гнет, акаунтът му е бил " високомерен “ и са последвали операциите. " Изнудват ме, това атентат против положителното ми име. Ще се боря до дъно, няма да разреша да убият репутацията ми “, твърди той.

" Много станаха турските жители, които попадат в пипалата на българки, които нормално съумяват да измъкнат пари с обещанието да отидат в Турция, само че този случай е по-различен. Има фотоси, за което е употребена познатата технология Deepfake, която основава доста безапелационни фрагменти, които могат да заблудят всеки “, показа турски престъпен кореспондент, който следи абсурда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР