Нашенка, решила да си купи яйца за Великден, се обърка

...
Нашенка, решила да си купи яйца за Великден, се обърка
Коментари Харесай

Нашенка: Бях в Лидл и гледам - хем има промоция, хем не! Последно каква е цената?

Нашенка, решила да си купи яйца за Великден, се обърка в Лидъл, тъй като артикул на една и съща марка е хем в промоция, хем не. Това стана ясно от обява и фотоси в обществените мрежи, видя Varna24.bg . Показваме ви целия текст на дамата без редакторска интервенция в този момент:

Днес бях в Лидл и виждам - на табелка пред подредени една върху друга кори с яйца написа, че са понижени от 13,15 лева на 9,75 лева Направих няколко крачки и пред друга такава купчина видях, че са поставили друга табелка, на която написа, че яйцата от същата марка със същия размер и брой костват 13,15 лева

Появи се служителка, която стартира да поставя още кори до втората табелка и аз взех решение да изясня въпроса с цената на яйцата.

- Извинете, бихте ли ми обяснили за какво има две табелки с разнообразни цени за едно и също нещо - кора с 30 яйца размер М на “Родна стряха "? Коя цена е вярната?

- Ааа, гледайте понижената цена - отговори тя.

- А за какво не махнете табелката с постоянната цена да не се объркват хората? - продължих да запитвам аз.

Тя замълча и ме погледна оцъклено, някак си през мен. Смених си словореда и зададох същия въпрос. Никакъв отговор и никаква смяна в погледа. Сякаш изключи тая жена. Мислех да й кажа “Ехоо! " и да й помахам с ръка, с цел да излезе от това положение, само че взех решение, че няма да се занимавам и я зарязах.

По-късно се върнах да фотографирам табелките.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР