Нашенка разказва как пророчицата познава смъртта на баща й Острандер

...
Нашенка разказва как пророчицата познава смъртта на баща й Острандер
Коментари Харесай

 ФЕНОМЕН! Ванга смайва американски изследователи 



Нашенка споделя по какъв начин пророчицата познава гибелта на татко й
Острандер Шейла и Лини Шрьодер изумени от българския феномен
Феноменалните качества на българската пророчица Ванга са били познати и оттатък Желязната завеса още през 60-те години. Тогава американските изследователки Острандер Шейла и Лини Шрьодер идват в нашата страна, с цел да проучат на място истината за фамозната ясновидка.

Американците се срещат с учените от Института по сугестология, които водят научните проучвания за дарбата на Вангелия, и получават цялостно подпомагане за работа. По късно издават в Щатите книгата си " Психически открития зад Желязната завеса ". В този труд доста съществено внимание е отделено точно на феномена от Петрич.

В българския Държавен списък се пази превод на дневника, воден от Острандер Шейла и Лини Шрьодер. " България Днес " получи достъп до документите, които са повече от любопитни.

Пътешествието на Шейла и Шрьодер в мистичния свят на Ванга стартира със среща в столичния хотел " Балкан ". Запознават се с жена, която се съгласява да опише по какъв начин сляпата ясновидка от Петрич е видяла като на филм бъдещето на нейния татко. Както и на цялото им семейство. Във фоайето на хотела, където има кафе-сладкарница, американските изследователки беседват със своя първи събеседник. Пред Шейла и Шрьодер се открехва вратата към една нова и непозната галактика. Американките разказват дамата, с която имат среща като " 30 годишна, жена със постоянна държавна работа, която има замисленият взор на неподвижна скулптура ".,пише България през днешния ден

" Моят татко беше доктор и уверен материалист - споделя българката, чието име Шейла и Шрьодер се ангажират да не споделят. - При Ванга той отиде единствено от любознание. Искаше да види по какъв начин се отнася тази жена към хората, които идват при нея. Дали Ванга е един умишлен или неволен лъжец. По това време Ванга живееше в град Петрич, както и в този момент. Тя говореше с хората в своята къща, една същинска селска къщичка, напълно дребна и груба. Когато татко ми дошъл там, дворът, както постоянно, беше претъпкан с хора. Всички чакали да бъдат признати от Ванга. Тя се подала на вратата и повикала татко ми на галеното му име. Име, което никой не му е казвал отвън нашето семейство. Тя декларирала, че ще го одобри пръв. И то тъй като татко ми бил единственият човек в двора, който не вярвал в нейната дарба да предсказва бъдещето. След като влезнал, Ванга му споделила най-различни неща от неговото минало.

Баща ми се беше женил три пъти. Пророчицата му описала безпогрешно женитбите. Казала му детайлности. Малки неща от неговия персонален живот, които е знаел единствено той. Истории, които не са знаели дори и неговите съпруги.

След това Ванга почнала да приказва за бъдещето. Предсказала на татко ми, че ще да почине след тъкмо четиринадесет години. През 1958 година от рак. Говорила му за моя по-малък брат и за мен самата. От всички други негови деца ние бяхме неговите любимци. Ванга споделила че съм щяла да имам успешен брак, само че не доста скоро след женитбата моят мъж щял да почине ненадейно. Щяла съм да остана с едно дете. Тя споделила, че ще се оженя наново и че това щяло да бъде неправилно. Вторият брак щял да бъде неподходящ за мен. Според Ванга, ориста на брат ми щяла да бъде доста по-лоша. Щял да загине при злополука на двадесетгодишна възраст.

Този опит в Петрич потресъл надълбоко татко ми. Ванга била описала неща от неговия персонален живот в предишното ясно и с огромни детайлности. Бедният ми татко беше доста смутен, когато се върна у дома. Трябваше да каже това на някого и показа за срещата си с Ванга на моята мащеха. Разказал всичко, само че изискал да му обещае, че на никого няма да каже нито дума за това. Но несъмнено - вие знаете какви са дамите - след известно време тя ни разкри всичко. Не знам, може би и тя е почувствувала потребност да показа с някого. Много години по-късно татко ми реши, че страда от язва. Направени му бяха две интервенции. При втората хирурзите единствено видяха какво е положението му и зашиха раната. Татко умря от рак през 1958 година. На датата, предсказана от Ванга.

Аз се ожених. Това беше един успешен, благополучен брак. Бях още по-щастлива, когато се роди първото ни дете. Няколко месеца по-късно, ненадейно и ненадейно, мъжът ми умря. Омъжих се наново, само че това беше злополука. Сега съм разведена. Преди няколко години брат ми изтича да се качи на трамвай. Скочил, само че нещо станало с него, изгубил равновесие и паднал. Така почина. Всичко се случи. Всичко, което Ванга сподели, че ще се случи на нас тримата, се случи. Тя имаше право. Това мога да ви кажа. Но не мога да обясня за какво. Бях едно малко, дванадесетгодишно дете, когато татко ми отишъл при Ванга... Сякаш моят живот беше разпилян пред нея, с цел да може тя да го види. Защо? План ли беше това? Съдба? Или нещо сходно на прераждане? Защо можеше Ванга да вижда това? Защо?... "

Американските изследователки са потресени от историята.

" Ние почувствахме силата на този въпрос " Защо? ". - пишат Шейла и Лини Шрьодер. - Знаехме, че тя не чака да получи отговор. Но почувствате за какво пита. Защото може би някой ден някъде ще получи отговор. "

" Не знам дали вярвате в Господ - траяла историята си българката. - Аз нямам доверие в църковните ритуали или в догмите. Но аз знам, че има нещо... Когато животът ми протича добре, споделям " Благодаря ти Господи! ". Когато се случи нещо неприятно, споделям: " Помогни ми, помогни ми! ". Но към момента не знам коя е тази мощ, която дава опция на Ванга да види моя живот. "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР