Нашенка остана приятно изненадана от посещението си до Бургас. Жената,

...
Нашенка остана приятно изненадана от посещението си до Бургас. Жената,
Коментари Харесай

Таксиметров шофьор измуфти нашенци, взе им повече пари

Нашенка остана прелестно сюрпризирана от визитата си до Бургас. Жената, дружно със брачна половинка си са били впечатлени от хората и атмосферата в града. Една неприятна преживелица с таксиметров водач обаче, ги оставя с горчив спомен.

Двамата се качили в таксито, с цел да стигнат до търговски център. Слизайки от транспортното средство схващат, че са били излъгани с 10 лв..

Ето по какъв начин се е случило това:

„ Привет на всички бургазлии. Посетихме вашия град и останахме доста впечатлени от учтивите хора и прелестната атмосфера! Единственото отчаяние, с което ще си тръгнем, беше от неточния таксиметров водач, който съзнателно ни излъга и вместо сумата, която трябваше да заплатим от седем лв., най-нагло си взе седемнадесет. Това се случи на първият ден при идването ни. Посетихме мола и тъй като не познаваме града и не знаехме кой рейс да употребяваме до Лазур, взехме решение да употребяваме такси. Бяхме доста изтощени и господинът се възползва. Не обърнах внимание на банкнотата, която подаде мъжът ми. Аз останах в колата за ресто. Той ми върна единствено три лв. и аз помислих, че е е ресто от 10. Банкнотата е била двадесет. Докато се осъзнаем какво се случи, въпросният таксиметров водач изчезна за секунда. Да е жив и здрав! Бъдете деликатни с него!, “ написа Нели Бонева във Фейсбук.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР