Нашенка 12 години се клела в обич на турски гражданин

...
Нашенка 12 години се клела в обич на турски гражданин
Коментари Харесай

Булка менте 12 г. залъгва мераклия от Турция

Нашенка 12 години се клела в любов на турски жител по телефона, дала обещание му да се оженят, а когато той най-сетне се решил да мине границата, го попарила, че е болна от covid-19 и под карантина. 59-годишният мъж дошъл в Шумен, тъй като имат информация, че изгората му е от този регион и подал сигнал до РУ-Шумен, че е излъган от жена, дала обещание да подписа брак с него, а той й „ оказал помощ “ със сумата от 20 000 евро.

По негови данни това е станало от 2010 година досега. Обяснил, че на неговия телефон се обадила непозната, показала се за жена, която живее в България и потърсила помощ. По разнообразни мотиви и аргументи във времето той й пращал пари. Контактували единствено по телефон, не употребили скайп, както е в одобрената към този момент лъжлива скица.

През 2018 година дамата му дала обещание, че ще се подписа брак с него, само че не разполага с пари да тръгне към Турция. За следващ път й пратил парична сума, само че пътуването не се осъществило.

Оттогава няколко пъти го уверявала, че желанията са й съществени. Така при започване на годината мъжът решил да пристигна да я види в България. На влизане в страната, тя му звъннала и му споделила, че е болна от covid-19 и не може да пътува. Мъжът e разпитан пред арбитър. За осъществената машинация е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР