Нашата визитка е това, което сме свършили, а резултатите от

...
Нашата визитка е това, което сме свършили, а резултатите от
Коментари Харесай

Кандидат-кметът на Лясковец д-р Ивелина Гецова: Нямаме време за празни приказки, резултати се постигат от можещи хора

Нашата визитка е това, което сме свършили, а резултатите от работата ни ще бъдат визитката на нашата община. Това сподели кандидат-кметът на Лясковец доктор Ивелина Гецова при закриването на предизборната акция на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили в града. Ние нямаме време за празни приказки и обещания, сподели доктор Гецова пред стотиците си съграждани, препълнили салона на обновеното читалище „ Напредък – 1870”. Д-р Ивелина Гецова благодари на своите съидейници, само че също и на тези, които през изборния месец си служеха с езика на лъжата и злобата, и дадоха опция на хората да ги опознаят.

Резултатите обаче идват с доста труд би трябвало и се реализират единствено от знаещи хора, способни да носят отговорност, които не се плашат от работа, безапелационна бе доктор Гецова. Пред съгражданите си тя съобщи, че претендентите от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за общински съветници и за кметове на обитаеми места са точно такива персони.



Досегашният великотърновски кмет и регионален координатор на ГЕРБ Даниел Панов, който също участва на събитието бе безапелационен, че най-хубавият избор за Лясковец е номер 43 в бюлетината. С думата „ другари “ се обърна Панов към доктор Ивелина Гецова и претендентите от мощната листа на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Разбирателството, което през днешния ден има сред триградието В. Търново, Лясковец и Г. Оряховица, е нещо, за което жителите преди нас са мечтаели. Това другарство се трансформира и във взаимоотношение, при което ние, кметовете, взаимно си оказваме помощ. Това води до още по-добри резултати “, сподели Даниел Панов, който заявява безапелационната си поддръжка за претендентите с номер 43 и в качеството си на ръководител на Националното съдружие на общините в България.



Лясковец се трансформира, става все по-приветлив и комфортен за живеене град, общината се развива непрекъснато, сподели още Панов. Той напомни актуализирания образ на лясковските детски градини, учебните заведения, парковете, градския център, читалището, по-приветливия тип на селата, усъвършенстваното положение на уличната мрежа. „ Огледайте се и се замислете - кой прави измененията вероятни и кой ви ги предлага, и изберете още веднъж този добър собственик за вашата община “, прикани Даниел Панов.



„ От вашия избор в неделя зависи кой ще съставлява Лясковец пред Европейския съюз, кой ще се бори за неговите ползите и кой ще отстоява позициите му. Никой от нас няма правото да е апатичен към това “, обърна се към стотиците лясковчани доктор Ивелина Гецова. „ Искаме още веднъж вашето доверие, а нашата победа ще е победа за всички, които желаят да продължи започнатото. Гласувайки за нас, жителите стават наши сътрудници в ръководството “, безапелационна е претендентът за кмет на Лясковец доктор Ивелина Гецова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР