Нашата цел е изграждане на нова справедлива и социална Европа,

...
Нашата цел е изграждане на нова справедлива и социална Европа,
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Нова, справедлива и социална Европа е нашата цел

" Нашата цел е създаване на нова обективна и обществена Европа, която слага в центъра си потребностите и стремежите на всеки жител, пази демокрацията, основава равни благоприятни условия, реализира обществена сигурност, подсигурява стабилно развиване и влага в бъдещето. Това е модерният социализъм на 21-ви век ". Думите са на водача на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов, който приказва по време на представянето на листата на Коалиция " Българска социалистическа партия за България " за евроизборите пред софийската общност в Зала 3 на НДК.

" Дошло е време разделно, в случай че позволите да изтъквам учен Антон Дончев. Дошло е време всеки да се дефинира дали е за правдивост в този момент или е за запазването на днешното статукво, сподели в словото си Калоян Паргов. -  Борбата няма да е нито лесна, нито лека. Да си го знаем от в този момент ".

Лидерът на Българска социалистическа партия - София заръча на бъдещите евродепутати да не не помнят, че политиката, която ще водят в Европейския парламент, би трябвало да е покрай проблемите и паниките на елементарните хора. " България е измежду държавите-членки с най-остро изразено обществено неравноправие и е изоставаща в развиването си стопанска система. А това би трябвало да се промени час по-скоро, съобщи Калоян Паргов. - Нашият избирателен триумф ще бъде победа за всички, които желаят заслужен живот в България. Държава със солидарно общество в обществен и обективен Европейски съюз. Без двойни стандарти. Без две скорости ".

Той съобщи, че всички би трябвало да си дадат сметка за значимостта на изборите на 26-и май. " Те са не просто значими, те са витално значими! Има смисъл да се гласоподава на тези избори, тъй като имат значение освен за Европа. Те ще дадат проекция и на бъдещето ръководство на България, сподели Калоян Паргов.

В Европейския парламент би трябвало да изпратим почтени българи и експерти. Българи, които знаят какъв е националният интерес. Българи, които могат да върнат достолепието на народа ни. Да покажат и потвърдят, че е еднакъв на другите европейски нации. Ако победим на Европейските избори, това ще сложи началото на смяната в България. А за какво не и в София?

Да променим модела, който десетилетия работи против ползите на хората. Това би трябвало да реализираме! ".
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР