Нашата цел е да имаме една антикорупционна коалиция от 121

...
Нашата цел е да имаме една антикорупционна коалиция от 121
Коментари Харесай

Йордан Терзийски, ПП: Целта ни е да имаме антикорупционна коалиция в следващия парламент

Нашата цел е да имаме една антикорупционна коалиция от 121 души най-малко в идващия парламент. Как и по какъв метод ще се явим на изборите, това зависи от данните, които проучваме. Това съобщи в студиото на " Денят стартира " Йордан Терзийски от " Продължаваме Промяната ". Според него, силата на Политическа партия е в това, че тя е позиционирана в центъра на политическото пространство и не взима леви или десни решения, а има свободата да взима правилните решения във всяка една обстановка.

" В доста случаи бяхме подложени на критика, че взимаме леви решения - ние повишихме пенсиите, вдигнахме минималната пенсия, с цел да няма пенсионери под прага на бедността, направихме данъчни облекчения за младите фамилии и много антикризисни ограничения. От друга страна, ние подкрепихме и повдигането на регистрацията на Данък добавена стойност на 100 000 лв., което е една дясна мярка. Ние имаме свободата да взимаме верните решения и това е нашата мощ и огромния ни капацитет ", акцентира Терзийски.

По думите му, настройките са да се образува едно болшинство в идващия парламент, което да може да прокара всички промени, които са декларирани пред гласоподавателите.

" Ние сме припознали и " Демократична България ", и Българска социалистическа партия като сътрудници и имам вяра, че в един идващ парламент ние ще създадем една огромна, сериозна коалиция - антикорупция, която да може да прокара всички закони, които към този момент започнахме и всички поръчки, които сме дали пред нашите гласоподаватели ", добави Йордан Терзийски.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР