Нашата страна се превърна в бойно поле, в което една

...
Нашата страна се превърна в бойно поле, в което една
Коментари Харесай

Костадинов: Банда маргинални антибългари“ си позволяват всекидневно да поругават националното достойнство

Нашата страна се трансформира в полесражение, в което „ една тайфа самозвани маргинални антибългари “ си разрешават ежедневно да поругават националното достолепие на нашия народ, да лепят позора на нашите чела, да ни трансформират в нация за подбив и насмешка измежду всички останали.

Това съобщи в декларация от името на парламентарната група на „ “ на откриването на зимната сесия на Народното събрание.

Лидерът на „ “ изясни, че неговата парламентарна група ще наруши традицията при започване на сесията на Народното събрание политическите сили да открояват целите си, тъй като съгласно него България от няколко години насам се намира в изключителна обстановка. В последните няколко месеца и години ставаме очевидци на нападателна война против нас българите, против нашите национална памет, история, просвета и съзнание, счита той и посочи, че мотив за декларацията на „ “ през днешния ден ще бъде поругаването на паметника на граф Игнатиев през вчерашния ден във Варна.

Целта е да се отстрани всичко, което нас българите ни лимитира от останалите нации и ни трансформира в неповторим народ със собствен принос в международната цивилизация, посочи.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР