Нашата страна е изключително зависима, нашето гражданско общество е подменено

...
Нашата страна е изключително зависима, нашето гражданско общество е подменено
Коментари Харесай

Костадинов: Очевидно е, че законът за чуждестранните агенти няма да бъде приет

Нашата страна е извънредно подвластна, нашето гражданско общество е сменено от сменени псевдограждански представители. На процедура българската страна е отвлечена и завзета и ние би трябвало да си я върнем. Това разяснява водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов по Българска национална телевизия.

По отношение на закона за задграничните сътрудници, Костадинов сподели, че са го вкарали за четвърти следващ път в четвърти следващ парламент, само че този законопроект в действителност си е извършил задачата:

" Очевидно няма да бъде признат, несъмнено, само че още преди да бъде признат, той работи. Не знам за какво направиха този път толкоз истерична реакция от страна американските медии в България, тъй като предходните три пъти някак си много по-обрана беше реакцията. Но в този момент очевидно прозира нервност и боязън. Особено предвид на това, че в Съединени американски щати идват избори, които ще бъдат безусловно след два месеца и там може да завоюва Тръмп. Дано да завоюва Тръмп. В резултат на това може би има в действителност доста сериозен боязън, да не би България да се пропука още повече американското владичество и тъкмо заради тази причина те изкараха всичките си сътрудници на ярко. "

Относно абсурда със знамето по време на визитата на президента на Република Северна Македония Гордана Силяновска-Давкова в София, Костадинов сподели:

" Снимат се на фона на българското знаме и на фона на знамето на Европейския съюз - тази фотография обаче никой не споделя от кое място е. Снимката е направена от фотографа на Давкова. Тоест тя си води със себе си фотограф, който снима и тя ги пуска. Това е фотография, която излиза оттова, а не от нас. В резултат на което, те стартират да се възмущават на личната направена от тях фотография. Какво значи това? Това значи, че е целеустремено търсена провокация. "

Костадин Костадинов уточни още, че са предложили и внесли в деловодството на Народното събрание декларация, която е ориентирана не толкоз против Република Северна Македония, а " към нашите по този начин наречени сътрудници, с цел да видят защо става въпрос ". Защото македонската агитация е мощна и тя се пробва да изясни, че България спъва Македония. България не спъва Македония, по какъв начин по този начин може да спъваш втората българска страна на Балканския полуостров ", добави още той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР