Нашата среща преминава в страшно за света време. Никога светът

...
Нашата среща преминава в страшно за света време. Никога светът
Коментари Харесай

Борисов: България не иска нови количества газ, само да запазим това, което имаме


Нашата среща минава в ужасно за света време. Никога светът не е бил под такава опасност, както сега. Настоявам здравият разсъдък и договарянията да продължат. В тази обстановка един боен спор ще е гибелен за света. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на срещата с съветския министър председател Дмитрий Медведев в Министерски съвет.

"С сътрудника Медведев говорихме за усилването на взаимоотношението сред страните ни във връзка с правоохранителните органи ", сподели още той, пердаде Novini.bg.

"В газовата сфера понесохме огромни вреди. Нека ясно да кажа, България не желае нови количества газ. България желае най-малко да резервира това, което има. "Южен поток " беше огромен, само че тук става въпрос обаче за 15 милиарда лв.. Не е задоволително да се приказва за взаимозависимост. "Газпром " съобщи своя потенциал. Националните предатели са тези, които желаят тази сфера да остане закопана ", добави Борисов.

"В момента България отсъди, че двата създадени реактора, са български и за тях платихме 1,2 милиарда лв.. В момента в Дунав, увити в найлони, стоят реакторите. Следващото потомство няма да има тези 2000 мегавата базова мощ. След 10-12 години ще имаме потребност да вкарваме ток. Няма да хвърлим 3 милиарда лв. в река Дунав ", безапелационен бе министър председателят.

"Приканвам съветската страна да седнем на масата за договаряния. Разговорите са значими. Това посещаване в един празничен ден ", приключи Бойко Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР