Нашата работа е да градим и го правим всеки ден.

...
Нашата работа е да градим и го правим всеки ден.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ние градим, останалите ги бъркат за рошави мъже

Нашата работа е да градим и го вършим всеки ден. Останалите ги бъркат с рошави мъже. Това съобщи министър ръководителят Бойко Борисов пред публицисти на откриването на главно реконструираната и актуализирана зала " Асикс Арена ", съобщи БГНЕС.

 ГЕРБ и Българска социалистическа партия се упрекват в вървене по облаци и дискредитиране
ГЕРБ и Българска социалистическа партия се упрекват в вървене по облаци и дискредитиране

Жаблянов даде обещание избор на съмнение тази година

На въпрос дали ще отговори на питането на соцлидера Корнелия Нинова дали е знаел за публичните поръчки във ВМА , министър председателят посочи, че има органи, които се занимават с това.

" Тя може да излезе и да каже едно нещо, което е направила по време на нейно управление в миналото . Нашата работа е да градим и го вършим всеки ден. Останалите ги бъркат с рошави мъже. Аз прилагателни не използвам ", отсече Борисов и добави, че не е знаел за одитния отчет. " Ако са знаели за този одитен отчет, да са го уволнили тогава служебното държавно управление на президента Радев . От къде да го знам аз това ", изясни министър председателят. Той беше безапелационен, че не е получавал такава информация.

 Борисов е нерешителен и разрушава институциите и държавността, изригна Нинова Обновена
Борисов е нерешителен и разрушава институциите и държавността, изригна Нинова

Системно нарушавал Конституцията

Борисов посочи, че е приел оставката на Николай Петров като честен жест към него.

" Ние като честен жест му приехме оставката. В същото време в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик , хора, купували гласове и то от пандизчии, хора, които назовават българите " дебили " , акцентира Борисов.

На подхвърлени от публицисти вметки, че Борисов е наричал българите " елементарни " и е приказвал за " неприятния човешки материал ", министър председателят отговори: " Много грешите и това е една лъжлива вест ".

 ГЕРБ желаят оставката на социалиста Иво Христов
ГЕРБ желаят оставката на социалиста Иво Христов

Спасяването на българските евреи е хуманно постижение от европейски мащаб

Министър ръководителя изясни, че образците, които му се дават, са свързани с доста по-различна обстановка. Той посочи, че на сходно мероприятие по разкриване на обект, хора го питали, за какво когато той обяснявал, те всичко разбирали, а когато другите им говорили, не ги разбирали.

" И аз крещя в кавички, тъй като всички сме елементарни, единствено те са умните . Има огромна разлика в това и всички се смеехме и радвахме на това, което откривахме ", сподели министър председателят.

Борисов влезе в спор с публицист. Премиерът съобщи, че с такива въпроси медията основава лъжлива вест.

" Има звуков файл, който сме ви го дали. Защо лъжете? Къде думата " неприятен " съм употребявал? Кой ви кара? " , възмути се Борисов на вмятането на " неприятен човешки материал " от публицист.

На въпрос дали е почтително българите да се назовават човешки материал, Борисов посочи, че става дума за напълно друго.

" Съвсем друго обясних, само че разбирам поръчката. Ето, това са политически поръчки, за какво ми слагате думи като неприятен, които не съм споделил ", приключи министър председателят сърдит.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР