Нашата работа е да градим и го правим всеки ден.

...
Нашата работа е да градим и го правим всеки ден.
Коментари Харесай

Борисов: В парламента има хора, замесени в наркотрафик

Нашата работа е да градим и го вършим всеки ден. Останалите ги бъркат с рошави мъже. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти, съобщи БГНЕС.
" Не ги виждам и не ги чувам ", сподели Борисов във връзка думите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която го назова страхливец. Запитан дали ще отговори на въпроса, подложен от Нинова по отношение на това дали е знаел за публичните поръчки във ВМА, Борисов уточни, че има органи, които се занимават с това.
" Тя (Нинова) може да излезе и да каже едно нещо, което е направила по време на нейно управление в миналото. Нашата работа е да градим и го вършим всеки ден. Останалите ги бъркат с рошави мъже. Аз прилагателни не използвам ", сподели Борисов.
" Не съм знаел за одитния отчет, в случай че са знаели за този одитен отчет, да са го уволнили тогава служебното държавно управление на президента Радев. От къде да го знам аз това. Нито ми е оставяно като документ, нито като информация. В същото време има органи, които с това се занимават. Ние като честен жест му приехме оставката. (на Николай Петров – бел. ред.) В същото време в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик, хора, купували гласове и то от пандизчии, хора, които назовават българите " дебили ".
На журналистическа вметка, че Борисов е наричал българите „ елементарни ”, той съобщи: " Много грешите и това е една лъжлива вест ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР