Нашата програма е планирана за момента до края на 2024

...
Нашата програма е планирана за момента до края на 2024
Коментари Харесай

Акад. Денков: БСП, ИТН и „Възраждане нямат позитивна алтернатива

Нашата стратегия е планувана за момента до края на 2024 година с ясната поръчка, че в случай че всичко върви добре, сме подготвени да продължим и напред.

Първата група от действия е обвързвана с рационализиране на българските институции, които имат забавени промени от години – имам поради правосъдната промяна, където има доста дейна работа и значителен прогрес.

Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков, представен от БГНЕС.

Премиерът акцентира, че съществени области са и образованието, и опазването на здравето, които в случай че обществото не успее да отиде на друго равнище, няма да се оправи.

„ Не може всичко с идентична активност да се движи и по тази причина нашият фокус беше ориентиран към правосъдната промяна, където с сътрудниците от Народно събрание успяхме да създадем доста основни крачки ", добави той.

Денков разяснява, че е значимо консолидираното в интернационалните институции. „ Много значима и във връзка с бизнеса е и нашата упоритост на влезем и в Еврозоната ", сподели той и уточни, че доста съществено се работи в малко време да влезем в Организацията за икономическо съдействие и развиване.

Премиерът означи, че наред с присъединението на страната ни в Шенген и Еврозоната, има прогрес и във връзка с Организацията за икономическо сътрудничество и раз.

„ Третата група действия е модернизацията на българската стопанска система. Ние имаме дълбокото разбиране, че нашият район – България, прилежащите страни, би трябвало да работим дружно. Ние постоянно демонстрираме, че можем да бъде устойчиви на рецесии, където другите страни имат застоялост и прочие

Смятаме, че този капацитет може да бъде доста по-висок, по тази причина би трябвало да развием нашите институции и да задълбочим доверието в интернационален проект ", сподели още Денков. Според премиера би трябвало да си сложим упоритостта за положително обучение и метод на живот.

„ До момента има една институция, която не се включва в този развой – президентството. това е разочароващо и би могло да бъде много нездравословно, по тази причина моят съвет е да търсим разговора ", съобщи той.

Денков е безапелационен, че другите партии – Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, „ Възраждане ", сега не оферират нищо положително и повода е, че нямат положителна опция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР